Mi smo agencija za knjigovodstvo Interact biz. Pružamo usluge vođenja poslovnih knjiga – kompletan knjigovodstveni servis za preduzetnike (STR, Komision, SUR, SZR, agencije i sl.) i pravna lica (privredna društva).

Uspeli smo da spojimo tri teško spojive kategorije: kvalitet, brzinu i povoljne cene usluga. U tome se krije ključ našeg uspeha, o tome svedoči i referentna lista naših zadovoljnih klijenata.

Agencija za knjigovodstvo Interact biz

Spektar usluga koje pruža naša agencija za knjigovodstvo definisan je tako da zadovolji potrebe naših klijenta počev od osnivanja pa nadalje u svim segmentima administrativnog, pravnog, ekonomskog i finansijskog aspekta poslovanja.

Poštujemo speifičnosti različitih delatnosti, prometa i pozicije svojih klijenata te smo u skladu s tim organizovali i kurirsku službu, mogućnost tzv. e-knjigovodstva tj. elektronske razmene faktura, kalkulacija, knjiga i sl. Naravno, tu je i klasični, lični pristup poslovanju u „četiri oka“ u prijatnoj atmosferi našeg ofisa.

agencija-za-knjigovodstvo

Naša ideja je da pružimo jedinstven paket usluga iz oblasti knjigovodstva i savetovanja svim poslovnim subjektima čije poslovanje ne zahteva knjigovođu u stalnom radnom odnosu. Vaše poslovne knjige vodimo u skladu sa aktuelnim zakonima i propisima. Pratimo stručnu literaturu i u stalnom smo kontaktu sa drugim, partnerskim agencijama koje se direktno ili indirektno bave knjigovodstvom, propisima ili savetovanjem sa kojima razmenjujemo informacije, znanja i iskustva. Kako bismo pratili sve promene u zakonima i na vreme vas obaveštavati o istima pretplaćeni smo na niz časopisa i publikacija iz oblasti zakonodavstva.

interact

Agencija za knjigovodstvo Interact biz

Poverljivost je zagarantovana i možete biti sasvim sigurni da niko ne će imati uvid u vaše poslovne knjige osim vas i vašeg referenta u našoj agenciji.
Pored usluga vođenja poslovnih knjiga i prateće dokumentacije u „paket“ usluga ulazi i zastupanje kod organa državne administracije.

Kontaktirajte nas a mi ćemo učiniti sve što možemo!
Bilo da ste početnik ili imate već razrađen posao, dobrodošli ste kod nas, na informativni razgovor i konsultacije bez ikakvih obaveza.
Ukoliko se odlučite da budemo vaš servis za knjigovodstvo, garantujemomo vam brzu i kvalitetnu uslugu.
Očekujemo vas!

Osim usluga koje pruža naša Agencija za knjigovodstvo, saznajte šta još možemo da vam ponudi naša kuća Interact biz.