„Dobar knjigovođa je pola obavljenog posla“, kaže se u narodu.

Mi smo ti koje tražite! Dobar knjigovođa će vam biti od neprocenjive koristi jer ćete, zahvaljujući njemu, zarađivati više / plaćati manje. U suprotnom, nije reč o dobrom knjigovođi.

Dobar knjigovođa – šta je to?

Dobar knjigovođa je jedna od najvažnijih figura koje čine Vaš biznis. Nezamenljiv je i neophodan. On nikako nije „mastiljar“ i evidentičar. On je ujedno i poreski savetnik, ekonomski i biznis savetnik, pravni savetnik… Dobar knjigovođa nikako nije trošak već izvor prihoda. Naravno, govorimo damo o „Dobrom knjigovođi“.

Dobar knjigovođa nikako nije onaj koji je spreman na prevare, utaje i druga nezakonita ponašanja. Naprotiv, to je loš knjigovođa koji će Vas dovesti u probleme i skupo će Vas koštati. Mi nismo ta vrsta „eksperata“ pa nam se za takve poslove ni ne obraćajte.

Naš-tim

Dobar knjigovođa će Vam uštedeti velike sume novca, „po slovu Zakona“, samo zato što ume i razume. Npr., pravilnim izborom načina oporezovanja ste već za sebe zadržali veliki deo svojih prihoda. A koji je to „pravilan“ način oporezovanja (PDV, stvarni lični dohodak, paušal), odgovor ne zna niko osim knjigovođe koji ume da to prepozna u odnosu na veliki broj parametara kao što su: specifične karakteristike Vaše delatnosti, količina prihoda, način rada, organizacije i funkcionisanja filijala Poreske uprave, lični poreski inspektor, zakonske smetnje i mogućnosti i još mnogo drugih parametara.

Informisanost (aktuelnost u praćenju propisa i zakonskih mogućnosti) je izuzetno vredna kategorija koja čini dobrog knjigovođu. To znači da nećete propuštati prilike koje se ukazuju kao ni rokove i obaveze zbog kojih biste, nenamerno, načinili prekršaje koji, dakako, podrazumevaju finansijske sankcije / kazne.

Dobar knjigovođa misli o Vama i na Vas. To mu je posao!

Dobrog knjigovođu čini njegovo znanje, iskustvo, sposobnost snalaženja u različitim situacijama, komunikativnost… Naše iskustvo je dugo 14 godina i meri se poslovnim ugledom naših klijenata kao i naše kuće. Takođe, naše iskustvo se meri i brojem obučenih, danas iskusnih i dobrih knjigovođa.

Uspeli smo da spojimo tri teško spojive kategorije: kvalitet, brzinu i povoljne cene usluga. U tome se krije ključ našeg uspeha, o tome svedoči i referentna lista naših zadovoljnih klijenata.

Agencija za knjigovodstvo Interact biz

Spektar usluga koje pruža naša agencija za knjigovodstvo definisan je tako da zadovolji potrebe naših klijenta počev od osnivanja pa nadalje u svim segmentima administrativnog, pravnog, ekonomskog i finansijskog aspekta poslovanja.

Poštujemo speifičnosti različitih delatnosti, prometa i pozicije svojih klijenata te smo u skladu s tim organizovali i kurirsku službu, mogućnost tzv. e-knjigovodstva tj. elektronske razmene faktura, kalkulacija, poslovnih knjiga i sl. Naravno, tu je i klasični, lični pristup poslovanju u „četiri oka“ u prijatnoj atmosferi našeg ofisa.

agencija-za-knjigovodstvo

Naša ideja je da pružimo jedinstven paket usluga iz oblasti knjigovodstva i savetovanja svim poslovnim subjektima čije poslovanje ne zahteva knjigovođu u stalnom radnom odnosu. Vaše poslovne knjige vodimo u skladu sa aktuelnim zakonima i propisima. Pratimo stručnu literaturu i u stalnom smo kontaktu sa drugim, partnerskim agencijama koje se direktno ili indirektno bave knjigovodstvom, propisima ili savetovanjem sa kojima razmenjujemo informacije, znanja i iskustva. Kako bismo pratili sve promene u zakonima i na vreme vas obaveštavati o istima pretplaćeni smo na niz časopisa i publikacija iz oblasti zakonodavstva.

interact

Agencija za knjigovodstvo Interact biz

Kontaktirajte nas a mi ćemo učiniti sve što možemo!
Bilo da ste početnik ili imate već razrađen posao, dobrodošli ste kod nas, na informativni razgovor i konsultacije bez ikakvih obaveza.
Ukoliko se odlučite da budemo vaša agencija za knjigovodstvo, garantujemomo vam brzu i kvalitetnu uslugu.
Dobrodošli!